3 Ponturi Pentru Bicepsi Masivi

ponturi-muschi3 Ponturi Pentru Bicepsi Masivi

Dezvoltarea unui biceps mare este o “necesitate” pentru oricine incearca sa puna masa musculara. Iar daca incerci sa-ti dezvolti un biceps masiv atunci trebuie sa te asiguri ca il antrenezi cum trebuie, altfel iti pierzi timpul pretios degeaba. Si daca va vine sa credeti poate dura o perioada lunga de timp inainte sa apara rezultate vizibile daca iti antrenezi bicepsii necorespunzator.

Asadar, pentru a va ajuta sa va dezvoltati un biceps mare extrem de rapid va vom impartasi 3 ponturi care au fost folosite pentru dezvoltarea unui biceps mare intr-un timp scurt.

Pontul #1 – Loveste-l Tare din Toate Unghiurile

Muschiul biceps este alcatuit din doua parti principale. Pentru a mentine lucrurile simple ne vom referi la ele ca bicepsul interior si bicepsul exterior. Partea buna este ca majoritatea exercitiilor pentru biceps permit lucrarea ambelor parti ale muschiului simultan, ceea ce este foarte bine pentru noi.

Pentru a dezvolta un biceps mare trebuie lucrat din toate unghiurile. Aceasta inseamna ca trebuie sa te asiguri ca lucrezi partea inferioara a bicepsului(partea apropiata antebratului), partea exterioara si partea interioara a bicepsului(partea apropiata de piept) si partea superioara a bicepsului.

Asigurate ca atunci cand lucrezi bicepsul lucrezi toate partile lui daca vrei sa ai un biceps mai mare, mai puternic si mai masiv si toate acestea cat mai repede. Cheia dezvoltarii unui biceps cat mai “plin” este antrenarea fiecarei parti prin exercitii specifice. Asa ca ai grija sa faci exercitii care lucreaza fiecare parte a bicepsului individual si deasemenea exercitii care lucreaza toate sau aproape toate partile bicepsului simultan.

Pontul #2 – Concentreaza-te in Primul Rand Asupra Formei Exercitiului

Acesta este un elemente cheie in antrenamentul cu greutati, concentreazate in primul rand asupra formei exercitiului. Daca iti indrepti atentia la efectuarea corecta a exercitiului, dezvoltarea unui biceps mare va urma cu siguranta.

Cand nu adoptati o forma corecta a exercitiului, nu stimulati fibrele din adancime ale muschiului necesare pentru dezvoltarea unui biceps mare. Cu o forma precara a exercitiului defapt sunt antrenati si alti muschi in efectuarea miscarii in loc sa fie mobilizat muschiul pe care doriti sa il antrenati(bicepsul).

Tineti minte , nu cantitatea conteaza ci calitatea. Ganditi-va la asta, a-ti putea ridica 15kg de zece ori cu o forma precara sau 15kg de sase ori cu o forma corecta, si veti obtine rezultate mult mai bune in acest mod. Deci tineti minte, concentrativa in primul rand la forma exercitiului cu cat este efectuat mai corect exercitiul cu atat este mai aproapte obiectivul de a avea un biceps mare.

Pontul #3 – Nu Trisati, Numai Cand Trebuie!

biceps-trisatCand va antrenati bicepsii este foarte important sa nu trisati numai cand este neaparata nevoie. Trisatul la biceps este o practica foarte des intalnita si sunt sanse ca si tu sa o fi facut sau sa o faci daca nu esti atent.

Tineti minte sa ridicati greutatea mobilizand bicepsul pentru asta si doar bicepsul, nu baga umarul in exercitiu pentru a te ajuta. Pentru dezvoltarea unui biceps mare trebuiesc efectuate miscari care sa il izoleze, ceea inseamna ca in timpul exercitiului folositi doar bicepsul pentru efectuarea repetarilor si nimic altceva.

Deci cand trisez? – Ei bine, in timpul antrenamentului pentru biceps ar putea fi o situatie cand trisatul ajuta si el.

Si acea situatie este cand bicepsul este deja epuizat. Cu alte cuvinte, odata ce ai lucrat bicepsul pana la epuizare si incerci sa mai faci cateva repetari, atunci poti trisa sa mai efectuezi una-doua repetari in plus. Dar numai odata ce bicepsul a fost epuizat folosind forma corecta este permis trisatul.

Daca esti gata sa iti dezvolti un biceps mare repede urmeaza aceste 3 ponturi si vei fi cu siguranta pe drumul cel bun in dezvoltarea unor bicepsi mari in timp foarte scurt.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.