Biceps Definiti

Cum sa ai bicepsi definiti – aceasta este o intrebare care bantuie capetele multor barbati. Oare cum poti ajunge sa ai acele brate imense si definite pe care le vezi in reviste?

Multi barbati itibicepsi_definiti vor spune ca trebuie sa efectuezi un numar mai mare de repetari cu greutati mici la exercitiile pe care le faci pentru a avea bicepsii definiti. Acest lucru nu este chiar adevarat. Sa ai bicepsul definit presupune o dezvoltare musculara buna si un procentaj scazut al grasimi pe corp. Deci ar trebui sa va indreptati atentia asupra continuarii cresterii musculare in timp ce scapati de kilogramele in plus de exces de grasime. Aici sunt cateva sfaturi care va vor ajuta sa aveti un biceps definit

Folositi o raza mai mare a miscarii

Cheia pentru a avea bicepsi mari definiti este sa stimulati cat mai multe fibre musculare cu putinta, si faceti asta prin a va asigura ca efectuati exercitii care dau bratelor si bicepsului ce mai mare cursa de miscare. Nu uitati ca bicepsul este alcatuit defapt din doi muschi biceps brachii(rotundul mare de deasupra) si brachialis(cel mai lung de dedesubt care flexeaza cotul).

Ganditiva la asta, daca va propuneti sa faceti doar o gramada de flexii cu bara din sezand, bicepsii vostri sunt folositi doar intr-o miscare limitata si doar pe o axa. Amestecati antrenamentele ca sa va asigurati ca efectuati exercitii care vor asigura maximul de dezvoltare al bicepsului. Sunt o multime de exercitii pentru biceps, asa ca nu lasati antrenamentul vostru in stationare.

Ridicati greutati

Ridicarea greutatilor mari cu repetari putine(6-10) este secretul dezvoltarii in masa si a definirii bicepsului. Asigurativa ca intotdeauna tintiti sa ridicati mai mult decat data trecuta si faceti ca ultima repetare de la fiecare exercitiu sa para imposibil de terminat, va este aproape garantat sa vedeti progrese semnificative de crestere in masa musculara. Multa lume face greseala sa creada ca pentru a avea bicepsul definit trebuie sa efectueze multe repetari, acest lucru nu este adevarat. Cea mai buna metoda pentru a pune masa este sa ridici greutati mari.

Cum sa pui masa si in acelasi timp sa scapi de excesul de grasime

Sa ai bicepsul mare este una, dar sa il ai si definit este cu totul altceva. Daca aveti un biceps mare dar si multa grasime in exces, nimeni nu ii va vedea si nu ii va aprecia la adevarat lor valoare. Din acest motiv, sa stii cum sa scapi de excesul de grasime in timp ce pui masa musculara este esential cand ne gandim sa avem un biceps definit.

Pentru a pierde in greutate si a pune masa musculara, mentineti antrenamentele voastre cat mai scurte cu putinta si cat mai intense(nu mai lungi de 45min-1h) acest lucru va va ajuta sa continuati cresterea de masa musculara si sa ardeti excesul de grasime in acelasi timp. Daca faceti cardio standard, cum ar fi alergatul pe banda incercati sa il inlocuiti cu antrenamentul la intervale de timp care este o metoda buna de a scapa de excesul de grasime si a va mentine in forma, in timp ce va ajuta sa puneti si masa musculara, in timp ce efectuati explozii scurte de intensitate foarte mare in exercitiu cum ar fi sprinturile.

Deasemenea, incercati sa mergeti pe jos regulat, acesta va va ajuta sa scapati de excesul de acid lactic din organism, si va ajuta fluxul de sange cae ajuta la dezvoltarea musculara si la arderea grasimii in exces, oferinduva bicepsul definit meritat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.