Forteaza Bicepsii la o Crestere Masiva

bicepsi_impresionanti

Indiferent de cum v-ati botezat bicepsii sau cum le spuneti, dorinta pentru un biceps mare sau un biceps mai mare a adus tot mai multi tineri in lumea culturismului decat oricare alt sport. Problema este ca de putine ori observi pe cineva in zilele noastre cu niste bicepsi cu adevarat impresionanti. Dar sa nu credeti ca trece macar o luna fara ca undeva in lume sau in vreo revista sa nu apara macar un articol despre cum sa ai un biceps mare.

Deci care poate sa fie problema, in mod sigur nu poate sa fie lipsa de informatii, si contrar parerii multora, cam oricine poate sa creasca in marime bicepsul daca il lucreaza corect. Si asta duce la primul meu secret, ca sa fiu sincer nu este defapt un secret, dar rar vad pe cineva sa il faca asa ca poate fi numit totusi un secret.

Miscoreaza greutatea cu care lucrezi la aceasta grupa musculara, gata am spuso si pe asta, nu conteaza ca faceti flexii cu bara dreapta sau cu bara ez , cu gantere indiferent ce lucrati scadeti greutatea pe care o folositi, asta daca doriti sa cresteti bineinteles. Inainte sa ziceti ca sunt nebun, stati sa va explic, de cate ori merg la sala vad acelasi lucru, baietii fac niste asanumite flexii cu bara tare ciudate, la care folosesc cam orice muschi posibil din corp inafara de biceps pentru a ridica greutatea.

Bineinteles arata tare, folosesti o tona de greutati la flexiile tale, dar sincer, cat de mult crezi ca sunt implicati bicepsii tai in ridicarea acelei greutati. Sansele sunt ca aproape deloc, si exact atat vor creste si bicepsii tai facand acest gen de exercitiu. Deci daca chiar iti place acest sport si chiar vrei niste bicepsi mari foloseste doar atata greutate cata poti ridica folosind doar bicepsul. Tine coatele pe langa corp sau usor trase in spate si foloseste-ti bicepsul pentru a ridica greutatea.

Lucreaza doar Bicepsul

Acum ne dam seama ca nu putem izola complet bicepsul, dar scopul este sa il facem sa lucreze cat mai mult posibil in efectuarea miscarii. Astfel ajungem la al doilea secret. Daca nu puteti sa va incordati bicepsii si sa ii mentineti incordati, in timp ce ridicati greutatea, greutatea pe care o folositi este prea mare. Data viitoare cand mergeti la sala si lucrati bicepsul, luati o bara goala, sau cel mai mic set de gantere pe care le gasiti si incercati asta.

Inainte sa incepeti flexiile incordati bicepsul si incepeti sa ridicati. Nu trebuie sa ridicati foarte incet, doar sa fiti siguri ca aveti control asupra miscarii, cand ajungeti cu greutatea sus, incordarea bicepsilor sa fie maxima, iar apoi coborati usor bara sau ganterele si repetati miscarea toate acestea cu bicepsii aflati in contractie tot timpul chiar si pe coborare, in partea de sus nu ridicati bara prea mult sa se relaxeze muschiul doar pana in punctul unde contractia este maxima.

Asta nu pare sa fie cine stie ce, dar aveti incredere nu v-ati antrenat niciodata in acest mod, veti simti o pompare masiva a bicepsului si cel mai probabil veti avea febra musculara in ziua urmatoare. Aici este partea interesanta veti avea febra musculara la bicepsi nu la umeri, lombari, trapez va fi exact acolo unde ar trebui sa fie, in bicepsii tai. Deci revenind asupra ideii, scopul este ca bicepsii sa efectueze cat mai mult posibil din miscare, nu restul corpului.

In concluzie stiu ca a te antrena in acest fel va avea un impact negativ asupra egoului fiecaruia, la inceput, dar credetima nimic nu se compara cu o pompare adevarata care intinde tricoul la noi limite, in acel moment veti intelege de ce ati facut asta si veti fi fericiti ca ati facut aceasta schimbare.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.