Exercitii Culturism

exercitii_culturism

Care sunt cele mai bune exercitii culturism pentru a creste aportul de masa musculara noua, aceasta este o intrebare pe care si-o pune multa lume in fiecare zi.

In acest sport exista o varietate de exercitii culturism dintre care o persoana poate alege pentru a sculpta corpul pe care il viseaza. Rezultatele in culturism se masoara de obicei in schimbarea compozitiei corpului, schimbari cum sunt, masa musculara marita sau mai tonifiata, depinzand de telul fiecaruia, impreuna cu un indice al grasimii corporale scazut. Viteza cu care se ajunge la asemenea schimbari depinde de programul de exercitii culturism folosit, de planificarea alimentatiei si de cantitatea de odihna de care beneficiaza persoana respectiva.

In scopul ca un program de antrenament sa functioneze cu o eficienta sporita, nu trebuie doar ca antrenamentul sa fie periodizat si ciclizat dar trebuie deasemenea sa includa exercitii culturism care ofera cea mai intensa stimulare intr-o perioada de timp.

Diferite exercitii culturism ofera diferite nivele de stimulare. Exercitii cum sunt extensii ale picioarelor, desi sunt excelente pentru sculptarea parti inferioare a cvadricepsului, produc un efect stimulator mai putin intens decat sa spunem o genuflexiune.

Eficienta unui exercitiu intr-adevar depinde de abilitatea acelui exercitiu de a stimula sistemul nervos sa activeze cantitatea maxima posibila de fibre musculare la fiecare repetare efectuata. Cate fibre musculare sunt activate se refera la abilitatea unui exercitiu sa ofere stimulare neuromusculara. Deci ca atare, daca vrem rezultate maxime la sala de la timpul pe care il investim, trebuie sa ne asiguram ca programul de exercitii culturism pe care il alegem au cel mai inalt potential de stimulare neuromusculara.

Stimularea neuromusculara este de o importanta cruciala deoarece sistemul nervos este cel care in cele din urma trimite impulsuri creierului cerand sa inceapa procesul de crestere musculara. Stiind cata stimulare neuromusculara ofera fiecare exercitiu culturism va v-a permite sa faceti alegeri inspirate in alegerea de exercitii cand vine vorba sa va faceti propriul program de exercitii culturism pe care sa il urmati.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.