Bicepsi Mari – Solutia pentru un Biceps Mare

Exista doar cativa pasi simpli necesari cand vine vorba de dezvoltarea unui biceps mare. Daca urmati acesti cativa pasi cu grija veti descoperi curand o pereche de bicepsi pe care vi i-ati dorit dintotdeauna. Nimic nu imbunatateste aspectul fizic la fel de bine ca o pereche impozanta de bicepsi. Se spune ca esti cineva care ia in serios culturismul.

bicepsi_mariBicepsii mari completeaza restul partii superioare creand un contur frumos. Un biceps atractiv este o dotare pe care si-o doreste toata lumea pentru o viata sa sociala. Deasemenea sunt foarte utili la indeplinirea diverselor sarcini zilnice. Dezvoltarea unor bicepsi mari este un tel care merita sa urmaresti indeplinirea lui.

Partea buna la dezvoltarea bicepsilor este ca un grup simplu de exercitii care au ca tinta acesti muschi isi vor face efectul rapid si eficient. Vom arunca o privire la trei exercitii importante care dezvolta muschii bicepsului intr-o perioada scurta de timp.

Primul exercitiu care ajuta la dezvoltarea unui biceps mare este flexii cu bara dreapta. La acest exercitiu stai in picioare si tii bara in mana cu mainile pe langa corp. Tineti bara cam la o latime de umeri.

Ridicati bara usor pana la punctul de contractie maxima undeva in zona sternului. Este foarte important sa controlati miscarea si sa mentineti contractia tot timpul pentru ca vreti ca bicepsul sa lucreze pe tot parcursul miscarii. Mentineti putin contractia in partea de sus si apoi coborati usor bara pana la pozitia de start.

Scopul trebuie sa fie alegerea unei greutati cu care sa puteti executa trei serii de zece repetari. Este important sa alegeti o greutate pe care o puteti controla. Este mai bine sa alegeti o greutate care este un pic mai usoara decat una care va face sa trisati in timp ce faceti repetarile. Acest principiu se aplica si la restul exercitiilor.

Urmatorul exercitiu este flexii alternative cu ganterele. Incepeti cu cate o gantera in fiecare mana, cu mainile pe langa corp. Executati miscarea de ridicare cu un brat pana la punctul de contractie maxima, in partea de sus mentineti putin contractia.

In timp ce coborati usor gantera la punctul de pornire, continuati cu celalat brat si alternati pana la incheierea seriei. Incercati sa faceti cincisprezece repetari cu fiecare brat trei serii. Ca si la exercitiul precedent alegeti o greutate care va permite sa mentineti forma corecta a exercitiului. Daca efectuati exercitiul in forma corecta, veti reusi sa mariti greutatile pe masura ce bicepsul se dezvolta.

Ultimul exercitiu care sa va ajute la dezvoltarea bicepsului este flexii de concentrare. Acest exercitiu se executa din sezut si izoleaza bicepsul pentru o crestere maxima. Incepeti acest exercitiu prin sprijinirea bratului pe picior cu bratul extins.

De aici ridicati usor bratul spre piept. In partea de sus incordati tare bicepsul si mentineti putin. Apoi coborati usor bratul la pozitia de pornire. Dupa ce a-ti efectuat doisprezece repetari schimbati bratele, faceti trei serii. Aceste trei exercitii clasice pentru biceps va vor permite dezvoltarea unor bicepsi masivi care vor completa un corp armonios. Si nu uitati cheia succesului este sa aveti tot timpul o forma corecta a exercitiului. Concentrati-va intens asupra efectuarii corecte a exercitiului si nu asupra ridicarii greutatii maxime posibile.

Faceti aceste trei exercitii simple, aveti grija sa va odihniti destul si o nutritie adecvata pentru a permite bicepsului sa se recupereze si sa devina mai puternic. Urmarea acestui program simplu este cheia spre dezvoltarea unor bicepsi mari de care sa fiti mandri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.