Flexii Alternative cu Ganterele pentru un Biceps Perfect


flexii_bicepsUnul din cele mai eficiente exercitii pe care le puteti efectua pentru dezvoltarea bicepsului este flexii alternative cu ganterele. Dupa cum poate stiti din experienta voastra sau a prietenilor vostri, bicepsul, reactioneaza rapid la antrenamentul cu greutatii. Si dupa 2-5 saptamani de antrenament se obisnuieste, in practica s-a demonstrat ca fara o forma adecvata a antrenamentului este foarte greu sa dezvolti un biceps masiv si puternic.

Asa ca o documentare solida inaintea efectuarii unui antrenament gresit va poate scuti de comiterea multor greseli. Si acum sa facem lumina in ceea ce priveste acest exercitiu. Foloseste-l, incearca-l la urmatorul antrenament de biceps si vei simti diferenta. Daca esti serios in munca pe care o depui la sala si daca urmezi aceste instructiuni nu aveti cum sa nu simtiti o mare diferenta.

Executia corecta a exercitiului:

Luati ganterele in mana, cand le luati de jos, va rog folositi-va picioarele pentru a ridica nu ridicati folosind spatele. Stati cu picioarele departate la latimea umerilor, paralele nu cu un picior in fata, astfel incat sa aveti o pozitie sigura si echilibrata. Ganterele ar trebui sa fie pe langa corp cu palmele indreptate una spre cealalta.

Ar trebui sa rotiti palma spre interior in timp ce ridicati gantera. Dupa contractia maxima a bicepsului, coborati gantera cu control deplin asupra miscarii in timp ce rotiti palma la pozitia initiala. Repetati aceeasi miscare cu bratul celalalt. Alteranti un brat apoi celalalt pana ce ajungeti la numarul de repetari dorit. Cu atentie lasati ganterele jos.

Forma corecta:

Sa aveti o pozitie naturala, relaxata a corpului pe durata executiei exercitiului. Cand incepeti, partea superioara a corpului ar trebui sa se incline usor in fata. In timp ce ridicati lasati trunchiul sa ajunga inapoi in pozitie dreapta. Daca incercati sa tineti spatele in pozitie fixa in timp ce ridicati veti limita cantitatea de greutati pe care o puteti ridica. Si in plus o forma foarte stricta a exercitiului va va expune mai mult in fata accidentarilor pentru ca miscarea nu este naturala.

Pozitia relaxata nu inseamna sa stai ca si in pat la tv sau sa nu ai control asupra miscarilor, inseamna sa permiti corpului tau sa se miste intr-o forma naturala in timp ce ridici greutatile in cadrul exercitiului.

Raza miscarii exercitiului:

Intotdeauna efectuati miscarea completa. Bicepsii vostri trebuie sa simta o intindere buna la capatul miscarii in partea de jos, si o contractie maxima in partea de sus. Dar niciodata nu faceti flexia peste punctul de contractie maxima si nu mai simtiti contractia in biceps.

In concluzie, flexiile alternative cu ganterele din picioare sunt un exercitiu bun pentru biceps. Spre deosebire de folosirea unei bari, ganterele permit rotirea incheieturii aducand in ecuatie aspectul rotativ al bicepsului.

Asadar acesta este un exercitiu de baza in dezvoltarea unui biceps masiv, si va ve-ti bucura de el si de ce va face el pentru voi daca il efectuati cum trebuie. Din fericire am descoperit metoda care ofera rezultate foarte bune acum. Acesta este doar un exercitiu care sa va dea idee de eficacitatea metodei, uneori detaliile nu sunt atat de marunte si nesemnificative cum am putea crede la prima vedere.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.