Top 5 Exercitii Biceps

top_5_exercitii_biceps
Cei mai multi oameni cred ca daca ai un biceps mare si dezvoltat este doar pentru a-i impresiona pe altii. Ori a-ti fost binecuvantati genetic cu un biceps scurt si potentialul de a-l face sa para imens mult mai usor, sau nu aveti aceste avantaje genetice si aveti un biceps mai lung care va v-a face sa lucrati mult mai greu pentru ca rezultatele sa fie vizibile.

Exercitiile Sunt Bune Atat Pentru Acasa Cat Si La Sala.

Pentru a face asta totusi, trebuie sa mai faceti o serie de alte lucruri care va vor ajuta pe langa efortul depus. Trebuie sa aveti parte de destul somn in fiecare noapte pentru ca bicepsul sa aiba timp sa creasca si sa se refaca. Dupa antrenamentul de biceps aveti grija sa ii asigurati destula proteina. Sunt multe surse de proteina care va pot ajuta. Trebuie sa consumati un shake proteic, o bucata de carne slaba, sau o sursa deiferita de proteina ca un baton energizant sau proteic ca sa va ajute.

Aruncati o privire peste exercitiile pentru biceps de mai jos. Va vor oferi cantitatea de masa cea mai mare si vor lucra muschiul biceps in totalitate cand sunt efectuate cu intensitate corespunzatoare, asa ca treceti la treaba. 🙂

flexii-bicepsi1. Flexii ale Bicepsului din Picioare

 Folosind gantere, stati in picioare cu bratele pe langa corp. Palmele orientate spre in fata cu ganterele in mana, ridicati greutatea in sus pana ce incheietura ajunge in zona umerilor. Aveti grija ca bicepsul sa simtiti contractia bicepsului pe toata durata miscarii.

Acum coborati usor gantera in pozitia de start. Repetati asta 3 serii de 8-10 repetari. Aveti grija sa lucrati cu greutati pe care le puteti controla si cu care sa va indepliniti obiectivul. Cand efectuati exercitii pentru biceps , intotdeauna tineti coatele fixe langa corp. Acest lucru va v-a asigura ca bratele sunt pe langa corp si atunci lucrati bicepsul si nu spatele sau umerii.


biceps-bara2. Flexii cu Bara Dreapta din Picioare

Acest exercitiu este asemanator cu cel anterior, dar in locul ganterelor, folositi bara dreapta. Asigurati-va ca, din nou, stati drept si ca prindeti bara cu o priza cu mainile sub bara cu distanta intre maini la o latime de umeri.

Nu va balansati in fata si in spate cand efectuati exercitiul. Tineti muschi spatelui si abdominali contractati si ficsi, miscand doar bratele in timp ce tineti coatele fixe langa corp. Desi puteti folosi greutate ceva mai mare la acest exercitiu decat la cel cu ganterele, daca va aplecati, balansati, sa folositi spatele, dar mai bine nu daca faceti oricare din aceste este cazul sa scadeti greutatile.


biceps-bara-in-v3. Flexii la Banca Scott (bara in V)

La fel cum sugereaza numele, nu ve-ti sta in picioare la acest exercitiu. Stati la o banca Scott care are un suport inclinat in fata voastra.

Deasemenea o sa aveti nevoie de o bara EZ sau o bara dreapta cu greutatile corespunzatoare pe ele. La fel ca si la exercitiul anterior, aveti grija sa folositi doar bicepsul nu si spatele pentru a ridica greutatile. Acest exercitiu este unul dintre cele mai rapide pentru dezvoltarea bicepsului folosit in culturism la ora actuala.


flexii-cu-priza-inversa4. Flexii cu Priza Inversa

Aceste flexii pot fi facute la alegere din picioare sau din sezut. Deasemenea puteti alege sa folositi gantere sau bara. Singura diferenta la acest exercitiu este ca aveti palmele pozitionate peste bara, inspre podea, ca si la bicicleta. Acest exercitiu nu va v-a lucra doar bicepsul cum au facuto celelalte exercitii, acest exercitiu va lucra si antebratele si incheieturile deopotriva.


flexi-hammer-pentru-brate5. Flexii de Tip “Hammer”

Acest exercitiu este similar cu flexii ale bicepsului din picioare, exceptia fiind ca palmele sunt orientate spre interior, sunt paralele. O sa vreti sa faceti acest exercitiu la sfarsitul antrenamentului pentru biceps pentru ca duce la epuizarea bicepsului. Este indicat sa efectuati acest exercitiu cu greutati reduse pentru a simti mai bine senzatia de arsura. Efectuati 3 serii a 10 repetari. Deasemenea, datorita senzatiilor de arsura cauzate de acest exercitiu, puteti sa il faceti la sfarsitul antrenamentului.

Dat nu uitati rezultatele nu apar peste noapte, dar cu cantitatea potrivita de proteine si odihna, o sa aveti rezultate.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.