Biceps Femural – Cum il Crestem

biceps_femuralMuschiul biceps femural la cele mai multe persoane este foarte compact. Oricum, puteti face o serie de exercitii usoare pentru a mari lungimea bicepsului femural. Invata-ti patru exercitii usoare si efectuatile.

Exercitiul 1:

Primul exercitiu pentru alungurirea muschiului biceps femural este: stati pe podea cu ambele picioare intinse drept. Extindeti bratele inspre inainte prin aplecare la nivelul taliei cat mai in fata cu putinta in timp ce tineti genunchii drepti. Mentineti aceasta pozitie timp de zece secunde. Relaxati-va si repetati.

Exercitiul 2:

Al doilea exercitiu in ceea ce priveste alungirea muschiului biceps femural este: stati pe podea cu un picior intins drept, indoiti celalalt picior de la genunchi so pozitionati talpa sub coapsa interioara a piciorului opus. Extindeti bratele inspre inainte spre piciorul intins prind indoire de la nivelul coapsei cat mai in fata cu putinta. Mentineti pozitia zece secunde. Relaxati-va si repetati.

Exercitiul 3:

Al treilea exercitiu pentru stimularea muschiului biceps femural este: stati in picioare si incrucisati-va picioarele cu piciorul drept in fata piciorului stang. Usor aplecati fruntea inspre genunchiul drept prin indoire de la nivelul taliei. Tineti ambii genunchi drepti. Mentineti pozitia timp de zece secunde. Relaxati-va . Repetati prin incrucisarea picioarelo de data asta cu piciorul stang in fata la piciorul drept.

Exercitiul 4:

Al patrulea exercitiu pentru muschiul biceps femural este: stati in picioare la un pas de perete cu un picior in fata celuilalt cu piciorul din fata langa perete, puneti mainile pe perete la inaltimea umerilor, distantate la o latime de umeri. Cu un picior aflat in spate impingeti catre perete. Tineti spatele drept si apasati calcaiele pe podea. Mentineti zece secunde, schimbati picioarele si repetati.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.