Exercitii Biceps Incepatori


exercitii_biceps_incepatoriBiceps este inca una din acele grupe musculare care este supraantrenata si multi culturisti au probleme in dezvoltarea ei. Oare sa fie de vina usurinta cu care se executa sute de repetari sau deciziile pripite si nedocumentate pe care le facem cand antrenam muschiul biceps.

Acum ne vom adresa acelora care sunt interesati de bazele antrenarii bicepsului dar deasemenea aceste informatii pot fi de folos si culturistilor experimentati pentru a depasi o perioada grea in care s-au plafonat. Veti descoperi ce este bicepsul, cele mai bune exercitii, cea mai buna zi pentru antrenament, si cum ar trebuie sa fie impartit antrenamentul.

Muschii biceps sunt implicati in aproape orice activitate pe care o desfasurati in fiecare zi cand carati ceva sau ridicati diverse lucruri. Potrivit multora, definitia bicepsului este muschiul care se afla de-a lungul si pe interiorul bratului superior care indoaie bratul la cot. Muschiul biceps este compus din trei grupe: pronator teres care cauzeaza flexia la nivelul cotului si deasemenea cauzeaza pronatia cu antebratul. Brachialis permite flexarea la cot si biceps brachii cauzeaza flexarea cotului si supinatia antebratului.

Cele mai multe exercitii pentru biceps sunt catalogate ca exercitii pentru tras si implica flexarea bratului inspre inaintea umerilor. Se pot efectua multe exercitii diferite pentru biceps cu aproape orice fel de rezistenta. Urmatoarea lista este un exemplu de exercitii bune pe care le puteti efectua cu echipamentul scris deasupra.

Gantere

Flexii alternative de tip “hammer”
Flexii cu gantera din sezut
Flexii alternative cu gantere
Flexii cu gantera cu un singur brat la banca Scott

Bara

Flexii cu bara dreapta
Flexii cu priza apropiata cu bara EZ
Flexii cu bara EZ la banca Scott
Flexii cu bara dreapta din picioare cu priza larga

Helcometru

Flexii din picioare
Flexii la ceafa cu ambele brate
Flexii din sezut
Flexii hammer
Flexii la banca Scott

Multi culturisti afirma ca cea mai buna zi pentru antrenamentul de biceps este intr-o zi cu spatele, dar unele reviste se specialitate afirma ca trebuie sa aveti grija sa nu ii antrenati in aceeasi zi cu spatele, pentru ca acestia vor fi epuizati de la antrenamentul de spate. Nu exista nici o regula cum ca ar trebui sa va antrenati bicepsii cu o grupa orice alta grupa. Cum este cazul antrenarii biceps cu spate sunt prea multe opinii diferite pentru a putea afirma care este mai buna, trebuie sa aflati care metoda da rezultate mai bune pentru voi.

Grupa musculara biceps nu este o grupa la fel de importanta ca si tricepsul, dar totusi nu trebuie neglijata. Nu exista sentiment mai puternic decat incordarea bicepsului si satisfactia sa vezi aspectul de munte al acestora. Deasemenea trebuie sa luati in calcul ca bicepsii lucreaza si la alte exercitii la care nici nu va ganditi. Este foarte usor sa ii supraantrenezi, mai ales daca ii antrenezi de mai mult de doua ori pe saptamana. Asadar nu va supraantrenati bicepsii.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.